Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Over Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. Deze projecten dragen bij aan het versterken van de regionale en lokale economie en aan de concurrentiepositie van Nederland.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie over de verschillende fondsen.


Disclaimer:

Het Europa om de Hoek portaal is géén nationaal rapportage systeem wat een-op-een voor externe publicaties over Europese fondsen ingezet kan worden. Voor alle tekstuele en cijfermatige gegevens dient er een controle uitgeoefend worden bij de verantwoordelijke autoriteit van het project. Europa om de Hoek staat niet garant bij overname in journalistieke stukken.

 

 

 

Download projecten >2014Download Archief <2014

Wil je alle projecten in 1 keer downloaden? Maak dan gebruik van bovenstaande knop.