Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Doe mee met het Weekend van de Wetenschap

Gepubliceerd op
afbeelding weekend van de wetenschap

Op 5 & 6 oktober 2019 vindt het Weekend van de Wetenschap plaats. Het Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement voor innovatie, wetenschap en technologie! Ieder jaar, tijdens het eerste weekend van oktober, openen bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea hun deuren voor een breed publiek.

Meld je aan!


Wil jouw organisatie hier een deel van uitmaken? Meld je aan via info@europaomdehoek.nl en laat zien welke innovatie, wetenschap of technologie jullie in huis hebben. Er is van alles mogelijk: van proefjes, experimenten en serious games tot gastsprekers en rondleidingen.

Het is belangrijk dat de prachtige projecten die we in Nederland hebben, op de kaart worden gezet. En dat we laten zien dat deze projecten mede mogelijk zijn gemaakt dankzij Europese subsidie. Europa om de hoek is daarom aangesloten bij de organisatie van dit evenement.

Meer weten?


Doe jij mee met het Weekend van de Wetenschap, samen met vele andere organisaties in Nederland. Na aanmelding krijg je meer informatie over jouw deelname en de verdere organisatie van het evenement. Wil je nu al meer informatie? Kijk dan op www.weekendvandewetenschap.nl Of neem contact met ons op via 050 5224 900.