Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Jaarverslag 2015 OP EFRO Noord-Nederland gepubliceerd

Gepubliceerd op

Het Operationeel Programma is opgezet vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (OP EFRO). Het grote doel is: een koolstofarme economie en innovaties stimuleren in het midden- en kleinbedrijf (mkb) in Noord-Nederland. In totaal is hiervoor in de periode tot 2020 ruim 120 miljoen euro subsidie beschikbaar dat door het SNN op een zo efficiënt mogelijke manier moet worden verdeeld over Noord-Nederland. Van dit bedrag komt 103,5 miljoen van Europa en het Rijk financiert 18,5 miljoen bij. 

Voor veel ondernemers in Noord-Nederland is het OP EFRO een bekend begrip. Het SNN publiceert elk jaar het OP EFRO-jaarverslag, waarin verantwoordelijkheid wordt afgelegd over de activiteiten die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd.

Nieuwe programmaperiode

In 2015 is het nieuwe OP EFRO van start gegaan. Lees hieronder het eerste jaarverslag van deze nieuwe programmaperiode. Afgelopen jaar hebben we al veel moois van de grond gekregen. Neem nou de ontwikkeling van een geneesmiddel tegen Parkinson of de nieuwe processor van Tispa Medical die louter gebruik maakt van CO2. In dit jaarverslag leest u er alles over. Samen met u gaan we op rondreis om te zien wat het OP EFRO in Noord-Nederland losmaakt. Kijkt u met ons mee?

 

Lees de publieksversie van het OP EFRO Jaarverslag 2015 (Noord-Nederland)