Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Nieuwe website 'Europa om de hoek' officieel gelanceerd

Gepubliceerd op

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten en bedrijven die deels worden gefinancierd met Europees geld.

Op de website www.europaomdehoek.nl zijn deze projectente vinden. Ook geeft de website een overzicht van verschillende Europese fondsen voor ondernemers en kennisinstellingen.

De vernieuwde website is vandaag gelanceerd tijdens de Innovation Expo in Amsterdam. De Innovation Expo is een grootschalige evenement over het thema innovatie vanwege het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie. Premier Mark Rutte opende het event. 

 

Prijs

Eerder viel de website europaomdehoek.nl in de prijzen. Nederland won een Europese prijs voor communicatie (European Public Communication Award). Reden was de unieke landelijke samenwerking tussen de verschillende overheidsorganisaties in Nederland.

 

Europa om de hoek Kijkdagen

Wilt u van dichtbij bekijken wat er met Europees geld gebeurt bij u om de hoek? Op vrijdag 13 een zaterdag 14 mei staat de zesde editie van de Europa om de hoek Kijkdagen gepland. Verschillende bedrijven en projecten openen hun deuren. Iedereen kan gratis een kijkje achter de schermen nemen. Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende projecten kijkt u op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen.

 

Meer weten?

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland beheert de landelijk website. Neemt u voor vragen of meer informatie contact op met hen op via 050-5224 900 of communicatie@snn.eu.