Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

OP Oost verlengt openstelling

Gepubliceerd op

OP Oost verlengt de openstellingsperiode voor aanvragen voor Slimme CO2-reductie en grote R&D-samenwerkingsprojecten. De openstelling loopt nu af op 31 maart 2020.

Met deze regelingen stimuleert OP Oost ondernemers in de regio om bij te dragen aan de economie van de toekomst: een slimme en schone economie die zorgt voor duurzame groei en werkgelegenheid. Mkb’ers die samenwerken met andere (grote) ondernemingen, maatschappelijke organisaties en overheden zijn de belangrijkste doelgroep.

Beschikbaar budget

Op 16 mei 2019 werd een bedrag van 35,5 miljoen beschikbaar gesteld voor duurzame & innovatieve projecten in Oost-Nederland. Voor algemene innovaties in de sectoren Agrofood, Health en HTSM was ruim € 18 miljoen beschikbaar. Voor projecten die bijdragen aan “Slimme CO2-reductie” ruim € 17 miljoen. Inmiddels is een deel van dit budget toegekend. De hoogte van de, op dit moment, beschikbare bedragen per regeling en per provincie vind u bij: het overzicht "Beschikbaar budget" (Pdf 157 kB).

Meer informatie

Een uitgebreide toelichting op de twee subsidieregelingen en meer informatie over het indienen van een aanvraag vindt u bij: het tabblad "Aanvragen" op www.op-oost.eu