Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Speel mee met de EODH-quiz!

Gepubliceerd op
afbeeldling quiz

Op 6 & 7 oktober is het weer tijd voor het Weekend van de Wetenschap! Tijdens dit eerste weekend van oktober gaat heel Nederland backstage. Ook verschillende projecten die Europese subsidie hebben ontvangen hun deuren voor jou! Maar dat is niet alles.. Tot en met zondag 7 oktober kun je meespelen met de Europa om de hoek quiz!
Je leert tijdens de quiz over allerlei coole dingen die met Europees geld mogelijk gemaakt worden en die je tijdens het Weekend van de Wetenschap kunt bezoeken!


De prijzen

Tot zondag 7 oktober 2018 om 0:00 uur 's nachts kun je meespelen met de Europa om de Hoek quiz en gave prijzen winnen! Check hier wat je kunt winnen:

  • De Hoofdprijs: een rondleiding bij Space Expo!
    Als jij wint krijg je samen met je vrienden en/of familie een rondleiding bij Space Expo in Noordwijk! Je ziet hoe een raket gelanceerd wordt en leert alles over hoe het voor astronauten is om in de ruimte te zijn. Wie neem jij mee? Als je wint mag je het helemaal zelf bepalen! Gaaf, toch?!
  • 2e & 3e prijs: NEMO Science Museum
    NEMO in Amsterdam is misschien wel het allergaafste museum van Nederland. Als je tweede of derde wordt in de quiz win je gratis kaarten voor je hele gezin! In de nieuwe tentoonstelling 'Leven in het heelal' ga je hier mee op ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal.
  • 4e t/m 10e prijs: Europa Goodiebags
    Deze winnaars krijgen een gave Europa goodiebag aangeboden, vol leuke goodies en verrassingen!


Naar de quiz!

Wil je dus meer weten over coole dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!