Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Innovation Officer CADAC

Looptijd: van 22-8-2008 00:00:00 tot 1-7-2011 00:00:00
Innovation Officer CADAC

Doelstelling van dit project is om binnen twee jaar aan meer dan 90 % van de innovatievraag te kunnen voldoen. Om deze doelstelling te realiseren is een Innovation Officer benodigd die met name twee kennishiaten opvult binnen het huidige ontwikkelteam. Doordat de Innovation Officer deze kennishiaten opvult zal de ontwikkelsnelheid en van Cadac sterk toenemen. Tevens zal de ingebrachte kennis van de Innovation Officer bijdragen aan het vergroten van het marktaandeel van Cadac. De Innovation Officer vervult hierdoor de rol van katalysator met betrekking tot innovatie. Op dit moment kan Cadac aan slechts 70% van bovengenoemde innovatievraag kan voldoen, waardoor 30 % wordt afgewezen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland veel projecten mede gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken uit de perioden 2007-2013 en 2014-2020. Voor de projecten uit de huidige programmaperiode (2021-2027) kun je op onze nieuwe website terecht.

 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen