Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Ultrahoog vacum reiniging en kwalificatie

Looptijd: van 18-6-2009 00:00:00 tot 31-7-2011 00:00:00

Het doel van D&M is om een reinigings- en kwalificatiedienst op te zetten door de ontwikkeling van een systeem dat met een ontgassing van 10-11 - 10-12 mbarL/s en met temperaturen tussen 120C en 140C in ongeveer 1,5 dag producten kunnen reinigen en uitgestookte componenten kan analyseren met behulp van een Residiual-Gas-Analyzer (RGA). Het verdere doel is dat de reiniging gecertificeerd kan worden, zodat aan de klanten van D&M een garantie/certificaat kan worden afgegeven waarin staat dat het product gegarandeerd schoon is binnen de gestelde grenzen van het vacuüm- en temperatuurbereik. Na het gehele reinigingsproces zal het product er in een cleanroom handmatig worden uitgenomen en in speciale ultracleane verpakkingen gedaan worden waarna het naar de klant kan.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland veel projecten mede gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken uit de perioden 2007-2013 en 2014-2020. Voor de projecten uit de huidige programmaperiode (2021-2027) kun je op onze nieuwe website terecht.

 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen