Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

INSTANTane montoring en coaching van beweging en balans in de fysiotherapie

Looptijd: van 2020-08-01 tot 2023-06-30

 

In het project INSTANT wordt een innovatief meetinstrument ontwikkeld en getest voor toepassing in de eerstelijns fysiotherapie waarmee de bewegingen van revaliderende patiënten gemeten kunnen worden.

Door deze metingen wordt objectieve data gegenereerd met behulp waarvan de fysiotherapeut het behandelplan van patiënten die revalideren na een voorste kruisbandreconstructie of bij knieartrose kan bijstellen. Dit komt omdat een fysiotherapeut op basis van een objectieve bewegingsanalyse beter dan voorheen in staat zal zijn om de patiënt te coachen en van feedback te voorzien gedurende het behandeltraject. Dit zal de effectiviteit en de efficiëntie van de behandeling verbeteren door een verlaging in het gemiddeld aantal behandelingen, de behandeltijd en de behandelkosten.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland veel projecten mede gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken uit de perioden 2007-2013 en 2014-2020. Voor de projecten uit de huidige programmaperiode (2021-2027) kun je op onze nieuwe website terecht.

 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen