Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.
Menu Sluit
Zoeken

Landschap in beeld

Looptijd: van 2021-02-15 tot 2023-12-31

'Landschap in Beeld' gaat over het op een innovatieve digitale manier genereren (door aardobservatie, crowdsourcing, andere Big Data en de combinatie) van hoogwaardige en actuele informatie over landschapselementen op een sociaal acceptabele, aantrekkelijke en economische wijze, die effectiever beheer mogelijk maakt en daarmee de achteruitgang van landschapselementen stopt. De data wordt verwerkt in innovatieve commerciële diensten die de kosten dragen van het beheer en de ontsluiting van data aan publiek en professional als gratis en open data mogelijk maakt.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland veel projecten mede gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken uit de perioden 2007-2013 en 2014-2020. Voor de projecten uit de huidige programmaperiode (2021-2027) kun je op onze nieuwe website terecht.

 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen